26.11.2021

İl Müftülüğümüz tarafından "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında Panel düzenlendi.

İl Müftülüğümüz tarafından "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında  panel düzenlendi.

Moderatörlüğünü İl Müftümüz Sinan Cihan'ın yapmış olduğu, personelimiz ve sivil vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen programda panelistler; Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Sünetci ve Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Gölcük Şubesi'nden Klinik Psikolog Ali Ruhan Çelik, günün önemine binaen katılımcılara  sunum yaptılar.

Katılımın yüksek olduğu program sonunda İl Müftümüz Sinan Cihan, panelistlere ve katılımcılara teşekkürlerini ifade etti.