03.12.2021

İl Müftülüğümüz "3 Aralık Dünya Engelli'ler Günü " nedeniyle program düzenledi

İl Müftülüğümüz tarafından  " 3 Aralık Dünya Engelii'ler Günü " münasebetiyle program düzenlendi.

İzmit Öğretmen evinde engelli vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen programa İl Müftümüz Sinan Cihan, İl Müftü Yardımcılarımız Bahri Şamat, Bekir Engin, İhsan Yeğen, Mikail Özkan, Melek Alçın ve İzmit İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı katıldı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği programda İl Engelli koordinatörü Şinasi Birişik'in İşaret diliyle çeviri yaptığı konuşmada İl Müftümüz Sinan Cihan; "İl Müftlüğü olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bun sonra da her konuda yardımcı olmaya hazırız. Bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimizin "3 aralık Dünya Engelli'ler Günü" 'nü tebrik ederim" dedi.

Program sonunda İl Müftü Yardımcımız Mikail Özkan'ın yapmış olduğu duanın ardından katılımcılara, İl Müftümüz ve İl Müftü Yardımcılarımız tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.