19.09.2022

İl Müftümüz; Romanlar Federasyonunun Gerçekleştirdiği Dualarda Buluşuyoruz Programına Katıldı

Gebze Belediyesi ve Roman Federasyonu ev sahipliğinde düzenlenen Dualarda Buluşuyoruz programı Gebze İlçesi Mevlana Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Mevlana Parkı içerisinde düzenlenen programa ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Romanlar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Çokyaşar, İl Müftüsü Sinan CİHAN, Gebze İlçe Müftüsü Mahmut Çakır, Federasyon gençlik kolları başkanı Volkan Ersoy, AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Nevzat Gülmen,  belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından Kur’an tilaveti okundu ve akabinde ilahiler seslendirildi. İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duanın ardından program sona erdi.