19.01.2023

İl Müftüsü Sinan Cihan, Gölcük Gelincik Camii’nde “Geleceğimiz Gençlerimiz” Programına Katıldı.

İl Müftüsü Sinan Cihan, Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde yürütülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında camilerde gençlere yönelik düzenlenen “Geleceğimiz Gençlerimiz” konulu programa katıldı.

Gölcük Gelincik Camii İmam Hatibi Mustafa Güneş ve Müezzin Kayyım Tarık Topçu tarafından gençlere yönelik Kur'an-ı Kerim, Namaz, Temel Dini Bilgiler ve İlmihal derslerinin işlendiği 3,5 ay gibi kısa bir zamanda tamamlanan kurs sonunda başarı sağlayan gençlerden 1.’ye Bisiklet, 2.’ye Dron, 3.’ye Paten, 4.’ye Kaykay, 5.’ye Kol Saati, ayrıca kursa katılan bütün gençlere kişiye özel resimli bardak hediye edildi. Kursun en küçüğü olan 5 yaşındaki öğrenciye de özel ödül olarak bisiklet hediye edildi.

Ödül programında konuşan Cihan: “Kısa zamanda çok önemli başarılara imza atan yavrularımızı tebrik eder, gece gündüz demeden gayret göstererek bu genç evlatlarımızın yetişmesinde emeği geçen başta hocalarına ve ailelerine de teşekkürlerimi ifade ederim.” dedi.