05.12.2023

İl Müftülüğümüz tarafından "Hafızlık Eğitimini Geliştirme Projesi" Semineri Düzenlendi.

Eğitim Hizmetleri Birimimizin hazırladığı "Hafızlık Eğitimini Geliştirme Projesi" nin ikinci bölümü (Bölgesel Öğretici, Öğrenci, Veli Seminerleri) Darıca İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde Adnan Menderes Kültür Merkezinde yapıldı.

Üç ayrı oturumda gerçekleşen proğramın 1. Oturumuna Darıca ve Çayırova İlçe Müftülüklerimize bağlı Erkek Hafızlık Kur'an Kurslarında görev yapan yöneticilerimiz, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz, Hafızlık Takip Komisyon Başkan ve üyelerimiz, 2. Oturuma Kur'an Kursu Öğrencilerimiz, 3. Oturuma öğrenci velilerimiz katıldı.

Moderatörlüğünü Gölcük İlçe Müftülüğü Vaizi Ahmet Küçük' ün yaptığı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Hafızlık Eğitimini Geliştirme Projesi Yöneticisi İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın' ın selamlama ve proje tanıtım konuşmasının ardından proje ekibinden Gölcük İlçe Müftüsü Emin Yılmaz' ın konuşmasıyla devam etti.

Düzenlenen program, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin teklif ve önerileri ile sona erdi.

Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.