08.03.2024

İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu Gebze’de İlçe Müftüleri Toplantısına Katıldı.

Kocaeli Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu “İlçe Müftüleri Toplantısına” katıldı.

İl Müftülüğümüz ile İlçe Müftülüklerimiz arasında koordinasyonu sağlamak , yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla mutat olarak gerçekleştirilen “İlçe Müftüleri Toplantısı” İlçe Müftüsü Mahmut Çakır’ın ev sahipliğinde Gebze’de yapıldı. İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcılarımız ve İlçe Müftülerimiz katıldı.

Yapılan toplantıda 2024 Ramazan ayında yapılması planlanan faaliyetler, Kur’an Kurslarında ve Yaygınn Din eğitimi alanında verimliliğin artırılması, uygulamada birlikteliğin sağlanması, vaaz ve irşat konuları ile din hizmetlerinin etkinliği ve verimliliği konuları istişare edilerek mahallinde karşılaşılan sorunlara yönelik tespit ve çözüm önerileri görüşüldü.