18.04.2024

Çayırova İlçemizde Yapımı Devam Eden Hizmet Birimlerimiz Ziyaret Edildi.

İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu’ nun tensipleriyle İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın, Çayırova İlçe Müftümüz İsmail Keskin, Çayırova Şube Müdürümüz Hızır Taşbaşı ile birlikte Çayırova İlçemizde Hacı Perihan Kayar Cami müştemilatında yapımı biten Hacı Perihan Kayar Kuran Kursu, tefrişatı devam eden Hacı Perihan Kayar Gençlik Merkezi, Yavuz Sultan Selim Cami müştemilatında yapımı devam eden Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Gençlik Merkezi, 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursu, Veysel Karani Cami müştemilatında yapımı devam eden 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursu, İhtiyaç Odaklı Kuran Kursu ve Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.İl Müftü Yardımcımız yapımında emeği geçen İlçe Müftümüz İsmail Keskin ,din görevlilerimiz ve hayırseverlerimize teşekkür etti.
Akabinden Yunus Emre Cami Kuran Kursu Toplantı Salonunu incelediler. Yunus Emre Cami müştemilatında bulunan İhtiyaç Odaklı Kuran Kursu öğretici ve öğrenclerini ziyaret ettiler.
Tüm hocalarımıza ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.