19.04.2024

Müftü Sönmezoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor.

Son Müftüler Kararnamesi ile birlikte Kocaeli Müftülüğüne atanan Mehmet Sönmezoğlu yoğun mesaisinin yanında ziyaretcilerini kabul etmeye devam ediyor
Bu kapsamda Kdz. Ereğli İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü ve Kdz. Ereğli müftülük personelleri, Yalova Çiftlikköy Lale Dere Köyü imam hatibi Muhammet Rıdvan Efe,
Yalova Çiftlikköy Taşköprü beldesi merkez Camii imam hatibi Mehmet Uygun, İzmit Kadıköy Yeşil Camii Dernek Başkanı Metin Kaya ve Dernek yönetim kurulu üyeleri ve camii imam hatibi Recep Dikilitaş
Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Saraç, beraberinde vakfın yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Milli Türk Talebe Birliği şube Başkanı Gökay Uzun ve Birlik yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nu Makamında ziyaret ettiler.
Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan misafirler görev yerlerinde ve Kocaeli'de yürüttükleri çalışmalar ve projeler hakkında müftü Sönmezoğlu'na bilgi verdiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sönmezoğlu, sivil toplum kuruluşlarının gönüllülük esasına dayanarak hareket ettiğine vurgu yaparak, “Yürütmekte olduğunuz insan merkezli çalışmaları ve toplumu bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma yönündeki faaliyetleri önemsiyorum. Hepimizin derdi, Kocaelimize hizmet. Bu anlamda Kocaeli’ne en iyisini kazandırabilmek için el ele verip güzel hizmetler sunabilmenin gayreti içindeyiz” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Sönmezoğlu, nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.