19.04.2024

Yaz Kur'an Kursları Koordinatörleri İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu başkanlığında toplandı.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın Yaz Kur'an Kursları Koordinatörleri Görevinin 1.madddesine binaen İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu başkanlığında , İl Müftü Yardımcılarımız Melek Alçın, İsmail Gülşen, İl Eğitim Şube Müdürümüz Nazif Tiryakiol, İlçe Müftülüklerimiz Yaz Kuran Kursu koordinatörleri ve Rehber öğreticilerin katılımı ile toplantı yapıldı.
Toplantıda 2023-2024 Yılı Gündüzlü ve Yatılı Yaz Kuran Kursları için potansiyel öğrencilere ulaşmak, sınıf ve öğrenci sayılarını arttırmak, Meb, Gsb ve Stk’lar la işbirliği ile Kuran kurslarımızda, camilerimizde, ilkokul ve ortaokullarda , 4-6 yaş,ilkokul,ortaokul, lise öğrencilerine yönelik etkin ve verimli eğitim,öğreticilere yönelik eğitim seminerleri konularında istişare edildi.Görúş alışverişlerinde bulunuldu.Sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.
Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.