24.04.2024

Müftü Sönmezoğlu Nisan Ayı Mutat Din Görevlileri Toplantısına Katıldı

İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Darıca İlçe Müftülüğü Nisan Ayı Mutat Din Görevlileri Toplantısına Katıldı.Darıca İlçe Müftülüğü Nisan ayı personel mutad toplantısı, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nun katılımı ile gerçekleşti. Darıca Adnan Menderes kültür merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çinar'ın yanı sıra ilçe vaizleri şube müdürleri daire personeli din görevlileri ve kuran kursu ögreticileri katıldı. Toplantı, İlçe Müftüsü Çınar’ın açış konuşması ile başladı. Ardından personele seslenen Müftü Sönmezoğlu, Din hizmetlerinin etkin ve verimli olarak ifa edilmesinin önemine dikkat çekerek görevlilere başarılar diledi. Toplantı, din görevlilerinin dilek ve temennilerini iletmesinin ardından, sona erdi.