27.04.2024

Kocaeli Müftülüğü Din Hizmetleri İstişare Toplantısı Yapıldı.

İl Müftülüğü Konferans salonunda yapılan toplantıya, İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu, İl Müftü Yardımcılarımız İsmail Gülşen ve  Melek Alçın, Şube Müdürü Ramazan Kayagil, İl ve İlçe Vaizleri, Cezaevi Vaizleri, Din ve Eğitim Hizmetleri Birimi Şefi Ahmet Mollaoğlu, birim personeli, İl ve İlçe Koordinatörleri katıldı.

İki ayrı oturumda gerçekleşen toplantı, İzmit Pertev Mehmet Paşa (Yeni Cuma) Camii İmam Hatibi Sami Altınkayık ve Müezzin Kayyımı Ali Gülmez’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftü Yardımcımız İsmail Gülşen’in açılış konuşmasının ardından günün anlam ve önemine dair konuşan İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu; “Öncelikle yaptığımız hizmetin çok önemli bir hizmet olduğunu ifade etmek istiyorum. İl Müftülüğü olarak vatandaşlarımıza din hizmeti sunmanın  mutluluğunu yaşıyoruz. Buradaki her bir arkadaşımızın görevini bu bilinçle ve şuurla yerine getirmesini arzu ediyorum. Böylesine kutlu bir hizmeti icra ederken her bir vatandaşımızın gönlüne dokunmak, ihtiyaç ve talebine cevap verebilmek bizi son derece mutlu edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle her bir arkadaşımızı tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

İl Müftümüzün ardından, İl Vaizi Nafiz Kararaslan ve Cezaevi Vaizi  İrfan Yağız tüm vaizlerimiz adına, İl Koordinatörleri tüm koordinatörlerimiz adına kendi alanında sunum gerçekleştirdi.

Yapılan istişare toplantısı sonunda koordinatörlerimiz, toplantının verimli ve faydalı olduğunu söyleyerek memnuniyetlerini ifade etti.
Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.