21.05.2024

PORTAKAL HAFIZ KONAĞINDA GELENEKSEL EL SANATLARI SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü Bir Hobide Sen Edin ve Aileme Bağlıyım Projeleri kapsamında Portakal Hafız Konağı Aile ve Dini Rehberlik Merkezimizde düzenlenen Geleneksel El Sanatları Sergi açılışımızı gerçekleştirdik.
Sergi açılışımıza Kocaeli Valisi Seddar Yavuzun  Eşi Selda Yavuz , Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızın Eşi Figen Büyükakın , İl Emniyet Müdürümüzün Eşi Esra Karaduman , İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu , İl Müftümüzün Eşi Meryem Sönmezoğlu , İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Akmanşen , İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın ,İzmit Halk Eğitim Müdürü Nejat Sazak , İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Aslı Günerhan Sadık , İl Vaizimiz İnci Büyükakın Ar , İl Adrb Koordinatörümüz Aysel Demirci, Geleneksel El Sanatları Öğretmenimiz Ayşen Dizdaroğlu , Kuran Kursu Öğreticilerimiz , Manevi Danışmanlarımız ve kursiyerlerimiz katıldı.
Halkımızın yoğun katılım gösterdiği proğramda İl Müftümüz  başta Saygıdeğer Hanımefendiye,misafirlerimize , emeği geçenlere , öğretmenimize ve kursiyerlere teşekkür etti.
Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.