24.12.2018

Renkler Sen’i (s.a.v.) Andı

20.12.2018 tarihinde Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında müftülüğümüz bağımlılıkla mücadele koordinatörlüğünce Kocaeli Üniversitesi Umuttepe yerleşkesi sosyal tesislerinde bulunan Aile ve Dini Rehberlik Bürosun’da öğrencilerle ebru etkinliğinde bir araya gelindi.

Etkinlik standında Diyanet Aylık Dergisi, Sağlık Bakanlığı “Alo 171-Havanı Koru” ve “Alo 191-Uyuşturucu ile Mücadele ve Destek Hattı” broşürleri yer aldı.

Bilgi, bilinç farkındalık oluşturmak, olumlu davranış kazandırmak yoluyla zararlı alışkanlıkların gelişimini durdurmak ya da geciktirmek gayesiyle ebru sanatçısı Murat Ülker eşliğinde gerçekleşen farkındalık etkinliği ile rengarenk çiçek çalışmaları ortaya çıktı. Öğrenciler ebru teknesinde çalışmalarıyla yer aldılar

Kocaeli Müftüsü Yusuf Doğan, İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza Cihan, Vaiz İnci Ar, Servet Hayma, Din Hizmetleri Uzmanı Aysel Demirci öğrencilerle sohbet etti. Katılımcılar memnuniyetlerini ifade ettiler.