06.03.2019

Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü "Gençlik Kampı" Düzenledi

Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü 1-2-3 Mart tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Diriliş 1 ve Diriliş 2 kamplarında geleceğimizin teminatı gençlerle bir araya geldiler. “BİR DİN GÖREVLİSİ ON GENÇ” sloganıyla yola çıkarak tertiplediğimiz, 300 erkek 150 kız öğrencinin katıldığı programda öğrenciler Samanlı Dağlarının eteğinde tabiatla baş başa kalarak kainatı tefekkür ettiler.

Erkek öğrenciler İl Müftümüz Sayın Yusuf Doğan, kız öğrencilerimiz İl Uzman Vaizimiz Servet Yalçın’ın imametinde sabah namazını eda ettiler.  Atalarına ait sportif faaliyetleri tanıma fırsatı buldular. İlçe Koordinatörlerimizin katkılarıyla kitap okuma etkinlikleri, bilgi yarışmaları yaparak unutmayacakları heyecan dolu dakikalar geçirdiler. Kamptan son derece memnun ayrılan gençler en kısa zamanda tekrar farklı bir etkinlikte bir araya gelme dileklerini gençlik koordinatörlerimize ilettiler.