10.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KONFERANSI

ÇAYIROVA DA MUHTEŞEM MEVLİDİ NEBİ HAFTASI KONFERANSI !!!

Çayırova Belediyemiz ile birlikte düzenlediğimiz Mevlidi Nebi haftası etkinlikleri çerçevesinde Hz. Peygamberimiz ve Aile konulu konferansa Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürümüz Dr. Fatih Kurt konuşmacı olarak teşrif etti.
Deva ulu Camii Müezzini Muhammet Ali Akgün'ün Kuran tilavetinin ardından Açılış konuşmasını İlçe Müftümüz Sn Yusuf Bingöl bey yaptı. Ardından Belediye Başkanımız Sn Bünyamin Çiftçi bey ve Kocaeli İl Müftü Vekilimiz Sn Ziya Ersin selamlama konuşması yaptı. Programa İl Müftü yardımcımız Sn ihsan Yeğen bey ve Körfez ilçe Müftümüz Sn Sabri Bağcı ile birlikte Körfez Müftülüğü şube müdürü Ahmet Bulut bey, Belediye Başkan yardımcılarımız, Muhtarlarımız, Çayırova ilçemizde Hz peygamber efendimizin sevgisini iliklerine kadar hisseden ve yoğun bir katılım sağlayan hanımefendiler, beyefendiler, gençler ve çocuklar ve özellikle ilçe Müftülüğümüz bünyesinde görev alan Din gönüllüsü kardeşlerimiz aileleri ve cemaatleri ile katıldı. Necmeddin Erbakan Kültür Merkezi'ni tıklım tıklım dolduran kalabalığa hitaben eden Dr. Fatih Kurt bey özellikle Efendimizin hayatını kendi hayatımıza ve ailemize uyarlamamız, her yönüyle onu örnek almamız, huzurumuzun sağlanması ve geleceğimizin ancak bu şekilde kurtuluşu mümkün olabileceği hususunda önemli hatırlatmalarda bulundu. Program çiçek takdimi ve ardından Hz Peygamberimiz ve Aile isimli kitap dağıtımı ile son buldu.
Programa destek veren Çayırova Belediye Başkanımız Sn Bünyamin Çiftçi beye, Kültür Müdürümüz Sn Kenan Tuzcu beye, İlçe Müftülüğü çalışanlarımıza, din gönüllüsü hocalarımıza teşekkür ederiz.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gece    Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta    Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve gece    Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gece

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi    Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi    Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve iç mekan   Görüntünün olası içeriği: 16 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi    Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise    Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar   Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar