“Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri “ Kapsamında Kocaeli Valimiz Ziyaret Edildi.
Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Kocaeli İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu ve beraberindekiler, Kocaeli Valimiz Sayın İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında, İl Müftülüğü olarak yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek kabullerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.
Gerçekleşen ziyarette İl Müftümüz Sönmezoğlu’na Gölkent Erkek Yatılı Hafızlık Kuran Kursu Dernek Başkanı Kadir Çelikiz, İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın, Körfez İlçe Müftüsü Muhammet Aydın, İl Vaizi Nafis Karaaslan, İzmit Tepeköy Mevlana Camii İmam Hatibi Mahmut Sunar ve İzmit Zincirlikuyu Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Nurcan Kapsız eşlik etti.
Ziyaret sonunda Vali Aktaş, tüm Diyanet Teşkilatı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.