19.03.2023

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MÜNASEBETİYLE KURAN KRAATİ ve MEVLİD

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle ilçemizdeki camilerde Cuma namazının evvelinde Kur'an tilaveti, mevlidi şerif okundu, salâvatlar ve tekbirler getirildi.
İlçe Müftümüz Sayın Zeynal Abidin ÇINAR Hocamızın sohbet ve duasını yaptığı, yoğun bir cemaatin katıldığ Eyüboğlu Camiindeki programda; Osmangazi Hafızlık Kur'an Kursu Öğreticisi Muhammed Hanefi DURAN, Üçpınar Camii İmam Hatibi Mehmet Emin GÜÇLÜ ve Uluçınar Camii Müezzin Kayyımı Hamza DÜZENLİ Hocalarımız yer aldılar.
Namaz bitiminde cemaate çikolata ikramı yapıldı.
Böyle güzel ve anlamlı bir günde  program icra eden Hocalarımıza, Cami Dernek Yönetimine ve cemaatimize teşekkür ediyoruz.