05.07.2022

BELEDİYE BAŞKANIMIZ TDV'na VEKALETLE KURBAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer BIYIK, Türkiye Diyanet Vakfının; “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü vekâletle kurban organizasyonu kapsamında kurban bağışını Türkiye Diyanet Vakfı'na verdi.

İlçe Müftümüz Sayın Zeynal Abidin ÇINAR Hocamızdan Türkiye Diyanet Vakfı 2022 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu hakkında bilgiler alan Belediye Başkanımız, Türkiye Diyanet Vakfınca sürdürülen vekâletle kurban organizasyonuna destek olmak amacıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulundu.

Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer BIYIK’ın kurban bağışını Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İlçe Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Darıca Şube Başkanı Sayın Zeynal Abidin ÇINAR Hocamız , kendilerine teşekkür ederek, bağış makbuzunu takdim etti.

Yapılan bu bağışı Allah kabul eylesin, Rabbimize yakınlaşmaya vesile olsun.
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türk Diyanet Vakfı adına Belediye Başkanımıza bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz.