01.02.2018

İlimizde Yeni Göreve Başlayan İl Müftü Yardımcısı Doktor Ravza Cihan Hanımefendi Müftümüz İlyas ÖZTEL'i Makamında Ziyaret Etti

29 Ocak Pazartesi günü İl Müftü Yardımcısı Ravza Cihan Hanımefendi, ADRB Vaizi Merve Doğruyol ve  İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Şinasi BİRIŞIK engellilere yönelik gerçekleştirilecek manevi destek ve rehberlik kapsamında İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ettiler. Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel, ADRB Vaizi Nurdan Albayrak, Vaiz Nurdan Demir, Kur’an Kursu Öğreticileri Süreyya Koç, Kübra Ayar ve İmam-Hatip Mehmet Usta tarafından karşılanan heyet gerçekleştirilen kısa bir istişare toplantısından sonra Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürlüğü’ne  ziyaret gerçekleştirdi. Engelsiz Yaşam Derneği Müdürü Dinçer KOÇ ve Dernek Başkanı Hasan BAT ile Görme Engellilerden sorumlu Mevlüt ÖNERBAY ile engellilere yönelik ne gibi faaliyetler yapılabileceği üzerinde görüş alışverişi yapıldı. Ayrıca 2 engellimiz evlerinde ziyaret edildi.