Kandıra Müftülüğü

İlçe Müftümüz

Osman Zeki YAĞCI

Özgeçmişi:

1957 yılında Rize ili Çamlıhemşin İlçesinin Topluca Köyünde dünyaya geldi. İlkokul ve Ortaokulu Rize İli Ardeşen İlçesinde okudu. 1975 yılında Rize İmam-hatip Lisesini bitirdi. 1980 yılında Erzurum Yüksek İslam Enstitüsünden mezun oldu. 1980-1982 yılları arasında Haseki Eğitim Merkezinin 3. Dönem mezunları arasında yer aldı. İlk görevine doğum yeri olan Rize İli Çamlıhemşin İlçesinde İmam-Hatip olarak başlayıp Türkiye’nin çeşitli İlçelerinde vaizlik ve Müftülük hizmetlerinde bulundu. Trabzon İli Araklı İlçe Müftüsü olarak görev yapmakta iken, 19/04/2017 tarihi itibarıyla naklen tayin olduğu İlçemiz Kandıra Müftüsü olarak görevine başladı ve halen bu görevini sürdürmektedir. İlçe Müftümüz Arapça bilmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.