02.02.2024

KANDIRALI GENÇLER ARA DÖNEM KAMPINA KATILDI

KANDIRALI GENÇLER "GENÇLİĞE DEGER ARADÖNEM KAMPI"NA KATILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Gençliğe Değer projesi kapsamında öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, onların bilgi, ahlak, erdem, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak ve gençlik çalışmalarının devamlılığını sağlamak amacıyla, 29 Ocak -1  Şubat  2024 tarihleri arasında Kocaeli müftülüğü tarafından erkek ve kız  öğrencilere yönelik "Gençliğe Değer Ara Dönem Kamp Programı" düzenlendi.
    Programa Kandıra ilçe müftülüğü 18 erkek 16 kız öğrenci ile birlikte katılım sağladı.Yarıyıl tatilini kampta geçiren öğrenciler,Din görevlileri eşliğinde manevi programların yanında sosyal ve sportif faaliyetler gerçekleştirerek hem eğlendiler hem de bilgi dağarcıklarını genişlettiler.
   Gençlere kamp sonunda katılım belgeleri takdim edildi.